dec042011

Teamsprint!

Skrivet av Mia klockan 16:38

Om det var tight om positioner efter banan igår så var det ännu värre idag, 10 st lag som ville vara med och fightas om de främsta placeringarna så det var bara att försöka hålla sig från fall och stavbrott! I kvalet gick det bra, låg med i ryggen på de främsta lagen och in på sista varvet som jag körde så tog jag mig förbi upp i ledning för att försöka få en bra växling till Hanna och det lyckades bra! Kände mig pigg och fick en bra resa genom kvalet. I finalen var det lite högra fart och fick bra start så kom ut i ledning som vi sedan lyckades hålla fram till sista växling, då tappade jag några positioner in mot växlingen och väl i växlingszonen så var det folk åt höger och vänster så det var bara att försöka undvika fall och trixa sig fram till Hanna. Tyvärr så tappade vi alltför många placeringar där för att ha en chans att slå oss in bland de allra främsta...Men en 6:e plats är inte dåligt det heller. Det är ändå de allra bästa åkarna i världen som vi tävlar mot :)

Helgens tävlingar har gett mig härliga minnen och bra erfarenheter som jag tar med mig in mot nya mål och utmaningar![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2011-12-05 09:17:08

Bra åkt i helgen Smile Hoppas vi ses till veckan.
KramKommentarer är stängt