dec032011

Smalt, kurvigt och bra stämning!

Skrivet av Mia klockan 17:08

Vilken härlig dag det blev idag! Tangerade min 9.e plats från förra gången jag var här och tävlade och det är jag riktigt nöjd med! Banan är snabb, kurvig och smal så det gäller att skapa sig bra positioner och vara med in på upploppet för att ha en chans. Det gick bra i kvartsfinalen då jag låg med in på upploppet och lyckades spurta in på en 2.a plats, men i semifinalen var jag inte med lika bra från start så det var tufft att försöka ta sig fram. Jag tänkte att jag skulle vara lite fräck in i sista kurvan och plocka någon position där men det gick inte så bra och tappade lite fart så hade inte en chans när det väl började spurtas in mot mål. Men jag gjorde allt jag kunde och att det slutade med en placering bland de tio bästa trodde jag inte när jag vaknade! :)

Efter en heldag ute på tävlingsplatsen i regn och blåst och med race som man ska ladda inför och sedan åka så blir man rätt trött. Så just nu ligger jag och hämtar andan på hotellrummet och försöker varva ner. Snart är det middag och sedan blir det lite massage, skönt! Och sen är man förhoppningsvis redo för nya utmaningar!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt