nov302011

Hemma i vintern?!

Skrivet av Mia klockan 18:33

Efter en snabbvisit i Piteå förra helgen där vi körde en träningstävling på deras konstsnöslinga på 700 meter så fortsatte jag uppåt i landet för att fortsätta jakten på mera snö och vinter. Anlände hemma i byn på söndags eftermiddagen och fick känna på lite vinterkyla när jag steg ut ur bilen, -15 och knarrsnö under skorna! Härligt! Och på måndagen drog jag på mig skidkläderna och knäppte på mig skidor och stavar och åkte ut på ett skidpass här i byn. Blev några varv runt sjön där spår fanns dragna men sedan åkte jag ut på skoterspår och körde lite offpist efter skogsvägarna. Gick faktiskt riktigt bra men som tur var hade jag träningskidorna på mig eftersom snödjupet inte riktigt täckte alla stenarna! På eftermiddagen åkte jag in till Kiruna och hämtade upp Emma Wikén som är här i byn några dagar och hälsar på! Kul att få visa upp denna stora metropol för henne ;)

Tyvärr har vi inte hunnit få så mycket mera vinterföre att träna i eftersom det idag ösregnat och all snö blev till slask...trist men spåren uppe på Dundret höll ihop bra, så vi fick ett bra pass ändå trots detta underliga väder! Till helgen är det teams sportia cup här i Gällivare och planen var att tävla där men mina planer fick ändras eftersom jag blev uttagen till Dusseldorf denna helg. Det ska bli häftigt att få komma tillbaka dit och tävla och ska försöka ta fram känslan från sist då allt bara flöt på!...Iaf tills det tog tvärstopp ;) Så ska försöka skippa att ramla denna gång!

Nu ska jag vara lite social med Emma!

Ett pass med kallavalla hann jag få innan regnet och plusgraderna kom tillbaka...

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt