nov202011

Mot Bruks!

Skrivet av Mia klockan 09:07

Godmorgon! Har på nyhetsmorgon och just nu visas vädret, -19 grader i Nikkaloukta i natt...kanske börjar vintern att närma sig?! Jag är i full färd med att packa väskan inför ett litet snöläger med Team 2015 i Bruksvallarna. Det ska bli kul att få komma på snö igen!

Vilken inledning det blev på världscupen igår! Imponerande åkt och man kan ju inte bli annat än inspirerad! Ska bli spännande att se hur stafetten går...men på damsidan är ju norge ett ganska hett namn med 7 bland de 10 bästa! Men stafett är alltid stafett och det kommer nog bli en riktig fight runt spåret! Dags att fortsätta packa och göra mig klar, hoppas jag kommer ihåg allt nu...[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt