nov152011

Säsongen är igång!

Skrivet av Mia klockan 11:32

Premiärtävlingen i söndags var tyvärr inget vidare lopp utav mig, slutade på en 44:e plats...Givetvis hade jag hoppats på en betydligt bättre placering och framförallt en pigg kropp men det är alltid svårt att kunna styra över detta! Så det jag tar med mig in till säsongen är att jag hade en bra öppningsfart och att jag kunde behålla en bra teknik trots att benen och armarna var fyllda med syra under större delen av loppet. Nu blir det lugna dagar fram till söndag då vi åker på läger med team 2015 till bruksvallarna. Där kommer vi köra några testtävlingar och förhoppningsvis få bra träningsdagar på snö där känslan kan slipas till inför första sverigecupen i Boden 3-4 december. Bara vintern kommer så det blir några tävlingar för oss...barmarksträning i november hör inte till vanligheterna och speciellt inte om man kommer från de norra delarna av detta avlånga land. Så snälla snö kom nu!

 
Detta känns ju väldigt avlägset just nu, men kan inte annat än längta till lite kyla och riktig skidåkning! :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt