nov122011

Tävlingspremiär!

Skrivet av Mia klockan 09:32

Äntligen är snötillgången tillräckligt stor och dagarna med frågetecken om det ska bli tävling eller inte är över. Nu sitter jag i Bruksvallarna och väntar på att klockan ska bli två så vi tjejer kan åka ut på banan och testa skidor och göra årets första tävlingsförberedelser. Den ursprungliga planen med tre tävlingar blev ändrad till en tävling där herrarna kör idag och vi damer imorgon. Så snart ska vi ut och heja på killarna som startar och känna på tävlingsatmosfären lite grann! Pirret i kroppen börjar infinna sig och man börjar få in känslan för tävling igen. Alltid lika spännade att se hur det ska gå och vart man står så här på årets första tävling, men det enda man kan göra är sitt bästa och se hur långt det räcker! Dessutom blir det lite speciellt att få dra på sig tävlingsdräckten för Piteå Elit och få köra första tävlingen för klubben, ska bli kul! Ska försöka ta lite bilder från dagen som jag kan lägga upp senare ikväll![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt