nov042011

Var är snön!?

Skrivet av Mia klockan 19:30

I torsdags lämnade vi Östersund efter några dagars snurrande på konstsnöspåret. Det var alldeles lagom att få ett kortare läger på fyra dagar eftersom 4 timmars snurrande per dag inte blir alltför roligt i längden. Men även om det kanske låter långtråkigt att bara snurra runt en liten slinga på snö i x-antal varv så har det varit guld värt att få vara där och träna. Snökänslan på skidor är något speciellt och det gäller att hitta tillbaka till rätt tajming och teknik så att åkningen sitter tills det är dags för tävling. Och på tal om tävling så fortsätter det ju att vara varmt i hela Sverige så någon snö känns det inte som att det hinner komma till tävlingspremiären, men det är bara att hoppas på att nätterna bjuder på minusgrader så att snökanonerna kan gå för fullt och producera lite snö åt oss hetsiga skidåkare osm vill komma igång med den nya säsongen!

Igår hade jag en skön vilodag och passade på att försöka ta vara på tiden och plugga lite grann för på tisdag är det dags för sista deltentan! Ska bli skönt med lite uppehåll från skolan och bara kunna njuta av att få lite mer tid över till annat än skola och träning. Men när kvällen kom så slog jag igen böckerna och cyklade iväg till Linda och Markus som bjöd på gofika, en rykande färsk morotskaka, som vi smaskade i oss framför Idol, en helt okej avslutning på vilodagen! :) Somnade med vetskapen att imorgon ja då får jag ytterligare en vilodag, ganska skönt! Min kropp brukar svara ganska bra på att få två sammanhängade vilodagar och eftersom jag utgår ifrån att det blir tävlingar till helgen som kommer så ska jag försöka skapa lite överskott och därför känns det bra att få lite extra vila!

Nu ska jag slå upp fysiologiböckerna en stund och försöka lära mig lite nya saker om hur kroppen fungerar vid träning och olika sjukdomstillstånd!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt