okt262011

Sovmorgon!

Skrivet av Mia klockan 09:50

Idag så börjar jag skolan först kl:13 och dessutom har jag vilodag så denna morgon blev en given sovmorgon! Men som vanligt när man får sova så vaknar man lika tidigt som annars, så kl.8 orkade jag inte ligga kvar i sängen utan steg upp och fixade till lite frukost till nyhetsmorgon på tv:n! Blev lite uppspeedad av kaffekoppen så har även hunnit med att svara på lite instuderingsfrågor till dagens föreläsning = framförhållning för en gångskull! :)

Idag blir det lyxlunch på IKSU tillsammas med Linn innan det är dags att spetsa öronen på dagens föreläsning om konditionsträning. Det ska bli intressant att få lite mer bakgrund i varför man tränar de man tränar och kanske så kommer nya intressanta teorier upp som kan inspirera till min egna träning.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt