okt162011

Sprintintervaller och tentaplugg!

Skrivet av Mia klockan 11:48

Startade upp dagen med att köra sprintintervaller och kroppen fick ett ordentligt uppvaknande! Ett bultande hjärta och massa syra i kroppen, ett härligt pass i höstluften! Det var dock lite halt ute på vägarna eftersom det låg frost på asfalten men jag hittade en sträcka som solen lyst upp och som torkat upp så jag kunde trycka på utan att vara rädd för att halka och slinta med skidorna. Nu sitter jag och laddar för att starta upp pluggandet, börjar dra ihop sig till tenta igen och känner att dessa fysiologitermer och funktioner bara blir fler och fler...jag får hoppas att en kopp kaffe gör susen för att starta upp hjärnan!

Ha en bra söndag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt