okt082011

Sommar blev till vinter!

Skrivet av Mia klockan 14:46

Under vilodagen slog vädret om och sommarvädret blev till vinter. Det känns ganska konstigt att vi nu ser vita toppar och får snö upp till fotlederna när vi tar oss upp på högre höjder under passen, istället för att ha 20 grader varmt och vi svettades i shorts och linne för bara två dagar sedan! Snabba förändringar men rätt häftigt med dessa kontraster också!

Vilodagen vi hade i torsdags var välbehövlig men nu är vi åter i träningsrutinerna. Just nu har vi bara 4 pass kvar här nere i Toblach och som vanligt undrar man vart tiden tog vägen. Men efter gårdagens skaterace i snöblandat regn och marwe 6:or känns kroppen rätt mör och man börjar få lite hemlängtan i den.

Nu är det mellis time innan vi tjejer ska net till gymmet och bygga på lite mera träningsvärk och efter det blir det lite snurrandes rullskidbanan och på cyklevägarna! Hinner jag lägger jag upp lite snöbildern från passen ikväll!

Ciao så länge![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt