okt022011

In Italy!

Skrivet av Mia klockan 20:39

Första dagen här i Italien har bjudit på sommarkänsla med sol och värme, vilket inte var helt fel! Vi startade upp detta läger idag med att köra ett styrkepass i gymmet och sedan en fin löptur runt en fin och helt klar sjö. Under eftermiddagen körde vi ett riktigt fint och tufft klassiskt pass som avslutades på en höjd på 2000 meter, en rätt mastig backe som vi tog i etapper i olika farter och olika tidsintervaller. Så nu sitter middagen extra gott i magen och kroppen har fått lägerkänsla! Härligt att vara igång och ser fram emot de dagar vi har kvar!

 

Utsikten är helt okej här bland bergssluttningarna!

Sängen var ganska inbjudande igår efter en lång resadag, och skönt sov man!

Eva i den hemmagjoda brutalbänken!

Lite bänkpress!

Min tur att testa på brutalbänken!

Lite avjogg efter eftermiddagens intervallpass!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt