sep252011

Tuff helg i Umeåterrängen!

Skrivet av Mia klockan 21:29

Ännu en vecka har passerat och dagarna går i ett med skola och träning. Men just nu känns både skolan och träningen kul och de fullspäckade dagarna tar därför inte bara energi utan ger mig även lite tillbaka! I helgen har jag haft finbesök av mamma som kom ner och bytte bil med mig, så nu är corollan tillbaka i stan och frysen fick även en påfyllning av lite nyskjutet älglött och plockade lingon! Tyvärr hann jag inte göra så mycket roligt med mamma eftersom vi haft hemmaläger med skiuniversitetet och dagarna har bestått utav två pass. Men som tur är har hon en till dotter i denna stad som fick roa henne med shoppingrundor runt om i staden, så jag tror hon blev nöjd ändå! :)

Lägret här runt om i umeåterrängen bjöd på riktigt fina och hårda träningspass. Vi har kört myrintervaller, rullskidsintervaller, sprungit på fina stigar och letat oss runt gamla tävlingspår bland rusk och ris! En hel del guidning om hur terrängen ser ut och vart det finns fina träningsrundor att avverka våra träningstimmar på. Så nu har jag en hel del att hinna med :) Men dessa nya rundor, myrar och stigar ska fortsättas att utforskas under hösten! I morgon blir det en välbehövlig vilodag men sovmorgonen får jag vänta med eftersom nya avsnitt ur fysiologin kommer att avverkas imorgon på föreläsningen. Vi kommer att lära oss om hur respirationen fungerar och när det är klart ska vi börja arbeta med ett grupparbete om ventrombos. Intressant dag! Men  innan det är dags att vara redo med penna och papper och spetsade öron så ska jag nog lyxa till det med lite snoozning innan jag kliver upp ur sängen! Det sägs ju att man ska uppskatta det som livet bjuder på, även om det är en sån liten sak som 9 min snoozning!

Här kommer några bilder från idag! Gonatt på er!

Nöjda tjejer efter sista tuffa intervallpasset i Rödtjärnsbacken!

Samling och redo för första träningen för dagen, 2,5 timmars löpning!

Jag fastnade också på bild :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt