sep122011

Måndag och en ny vecka!

Skrivet av Mia klockan 17:43

En liten tenta i fysiologi fick starta upp denna nya vecka, vilken härlig start va?! :) Det kändes inte så roligt när klockan ringde och man visste vad som väntade, men nu efteråt känns det väldigt skönt att ha den gjord! Just nu sitter jag och småtittar lite på ett repris avsnitt av greys som visas på tv:n och är lagomt belåten efter denna dag av tenta och träning! Var skönt att få åka ut och träna efter att man suttit och läst och sedan gjort tentan. Hjärnan får varvas ner och man får lite ny energi! Nu ska jag bara förtsätta njuta av kvällen för imorgon väntar nya avsnitt av fysiologin och ett crosspass med löpning och rullskidor på schemat!

Ha en fin kväll![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt