sep052011

Tillbaka till verkligheten!

Skrivet av Mia klockan 20:40

Igår kom jag hem från lägret vi hade i Orsa-Grönklitt. Det blev ännu ett läger med fina och tuffa pass tillsammans med ett supergäng! Dagarna går snabbt när man har roligt och den här lägerveckan bara flög iväg. Förrutom träning två pass per dag med antingen löparskorna eller rullskidorna på fötterna så har dagarna bestått av friidrotts VM, lekar med charader och battels mellan oss i laget, massa avsnitt av sex and the city och även en liten filmkväll där vi såg Hur många lingon finns det i världen. Så ibland hinner vi med lite annat än att bara träna, äta och sova..men som sagt bara ibland ;) 

Idag har verkligheten kommit ikapp och dagarna med sommarlov är till ända! Höstrutinerna har påbörjats eftersom jag idag haft min första skoldag och suttit på föreläsning om cellen i 4 timmar, chockstart! Men nu är man igång så det ska nog gå bra att kombinera både skola och träning även denna höst!

Här kommer några bilder från veckan i Orsa- Grönklitt!

 

Lina Korsgren och Eva Svensson är taggade för ett intervallpass!

 

Starka brudar på väg upp mot toppen av en fin backe i Orsa terrängen! (Lina Korsgren, Emma Wikén, Lisa Larsen och Eva Svensson)

Och här stakas det på!

En av Orsas sevärdigheter, gallerbro över ett rejält stup!

Vi fick också se den första snön på marken! Måste ha snöat rejält under vilan mellan passen för när vi blev nerskjutsade i bussarna på em passet lös det vitt i dikeskanterna!

Så här der det ut mellan och efter passen! Soffhäng och facebook uppdatering ;)

En liten kartbild över området där vi tränade och bodde under lägret![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt