aug152011

På prao!

Skrivet av Mia klockan 08:03

Idag kommer väskan att packas igen för ett bonusläger i Vålådalen! Jag ska få åka och vara med på a-lagets läger som de har där och det ska bli riktigt kul att få vara med och träna tillsammans med dem! Det blir ett lite längre läger, från 15-24 augusti, så det kommer nog kännas en del i kroppen mot slutet av dessa dagar.

Efter lägret i Östersund så har jag varit hemma i byn och tränat på i lagom mängd och takt. Känner mig ganska pigg i kroppen och med vila igår och idag hoppas jag på en fräsch kropp som är redo för att orka med "praoen" i fjällen! :) Nu är det dags att sätta igång med packningen så jag hinner med planet neråt landet!

Ha en bra måndag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt