aug062011

Tillbaka i norrbottniska luften!

Skrivet av Mia klockan 10:25

Efter dagar med sol och värme i östersundsterrängen fick vi igår dra på oss regnkläderna för att ge oss ut på det sista passet för detta läger. Det öste ner regn då vi begav oss ut och vattenplaningen var nära :) Men när vi väl värmt upp och kommit på plats för att starta det sista passet upphörde regnet och vi fick kämpa oss upp till tornet utan regn! Intervallpasset vi körde blev tufft eftersom det först var masstart på klassiskt upp till toppen och sedan snörade vi på oss löparskorna för att starta i en omvänd jaktstart på samma sträcka upp till tornet igen. Benen fick bekänna färg uppför backen och eftersom jag inte belastar min armbåge helt ännu så åkte jag utan stavar upp. Men det gick bra även om det bitvis var lite svårt med balansen då backen brantade på och benen fylldes med syra. Vi fick ett grymt bra avslutningspass så nu är det bara att njuta lite extra på vilodagen innan träningen hemmavid fortsätter!

Ha en bra helg!   

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt