aug032011

Halvtid!

Skrivet av Mia klockan 14:22

Då har vi gjort halva lägret här i Östersund och dagarna här har varit fina med sol och sommarvärme! Passen har varit tuffa och roliga och känns kul att få träffa gänget igen! I måndags inledde vi lägret med ett test på 3000 m på bana och det var roligt att äntligen kunna vara med på det! Har aldrig tidigare sprungit ett sådant test eftersom jag alltid lyckats vara skadad eller sjuk men det var en upplevelse! Var lite svårt att veta vilken tid man skulle sikta på eftersom jag inte hade någon referens från tidigare men fick lite tips innan start att man inte skulle öpnna för fort utan försöka hålla jämna varv för att få en så bra tid som möjligt, men det var ju lättare sagt än gjort :) Starten gick och jag hängde på i täten första varven men sedan fick mina ben sota för det och jag tappade nog lite fart på de sista varven in mot mål. Men eftersom det var premiär så fick jag i allafall ett pesonligt rekord, och tiden jag sprang på var 11.02. Så nu har jag en måttstock och en tid att slipa till!

Tyvärr har jag inte kunnat vara med på alla de passen som planerats eftersom min armbåge som blev överbelastad på förra lägret i Torsby inte är riktigt hel ännu så därför måste jag vara lite försiktig med den så att den får läka helt. Men eftersom jag varit skadad förr så vet jag att det går att få till bra träning även om jag inte kan köra allt fullt ut. Det är bara att fokusera på det jag kan göra för tillfället och sedan göra det så bra som möjligt! Man brukar väl säga att det inte finns något ont som inte för något gott med sig :)

Snart ska jag iväg på ett magpass i gymmet med Maggie, en sjukgymnast som hjälper oss här, så det börjar bli dags att inta lite mellanmål och byta om! :)  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt