jul312011

På väg mot Östersund!

Skrivet av Mia klockan 08:52

Idag flyger jag ner till Östersund för läger med laget igen. Det ska bli kul och ser fram emot en vecka med fina pass tillsammans med ett härligt gäng!

Dagarna här hemma i P-vaara har varit bra, syster från stockholm med kidsen har varit på beskök och även syster från Umeå så förrutom träning på dagarna har jag umgåtts med familjen. Några korta utflykter från byn har jag också hunnit med. Tärendö har jag besökt två gånger, ena dagen på birfurkationsloppet där jag sprang 500 m tillsammans med syrrans barn i klassen 0-8 år. Det var kul att se när alla kämpade sig igenom banan och sedan på prisutdelningen få se hur deras ögon lyste när alla fick varsitt pris uppe på prispallen. Men dagen slutade inte där utan fick sedan testa på det prestigefyllda uppdraget att agera startsnöre tillsammas med Anna Persson och det gick bra ända tills den sista klassen startade, 10 km klassen. För då var det visst ganska många som var längre än mig men jag tror inte att alltför många fick ducka för snöret :) Dagen efter hade Tärendö VM-fest för Charlotte och eftersom jag nu valt att börja åka för Piteå Elit ville de även tacka av mig där så jag och Charlotte fick anlända till Tärendöholmen i en fin utsmyckad båt och ta emot byns jubel! Sedan var det lite underhållning med sång innan jag fick ta emot ett fint smycke och en fin Tärendö t-shirt tillsammans med många fina ord av Charlotte som beskrev våra år tillsammans i klubben! STORT TACK! Det är en kväll jag kommer minnas tillsammans med alla andra fina minnen i IFK dräckten!

Det var lite från mina dagar här hemma i norr men nu står väskan packad återigen och jag är redo för nya tag i Östersundsterrängen! Så nu ska jag fixa det sista innan det är dags för avfärd till flyget i Kiruna! Ha det bra så hoppas jag att det kommer något blogginlägg från lägerveckan!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt