jul092011

Myrintervaller!

Skrivet av Mia klockan 12:07

Denna morgon har jag spenderat på myren tillsammas med ett antal, mygg, flugor och fåglar som skrikigt när jag kommit för nära deras bon och fågelungar. Efter två dagars vila och återhämtning från lägret så kickade jag igång träningen igen med att köra intervaller på myren. Jag körde pyramidintervaller där jag varavde med A3 och A3+ intervaller och det blev ett riktigt tufft pass! Men nu efteråt när jag sitter och har fått duscha och ätit lunch så känner man sig bra och den krypande känslan i kroppen och musklerna ger positiva känslor av att man lyckats genomföra ett bra pass!

Idag kör jag "bara" ett pass så nu är jag ledig resten av dagen! Synd att det inte är lika soligt som igår men värmen håller i sig ännu så det blir nog att spendera lite tid utomhus i allafall. Kanske ska försöka mig på att slå rekord i jonglering med fotbollen eller kanske inviga tennisplanen eller så bara läsa lite tidningar på balkongen och ta det lite lungt, jag får se vad jag orkar med! :)

Ha en bra dag!    [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt