jul062011

Trötta ben...men fylld med energi utav fjälluften!

Skrivet av Mia klockan 16:56

Första tvätten med träningskläderna är igång och jag är nu hemma i P-vaara igen efter ett riktigt bra läger i Abiskoterrängen! Mina ben är dock en aning trötta efter långa och många fjällturer i löparskorna men med det fina vädret och den fina miljön så har tiden och passen gått snabbt och det var med blandade känslor som vi lämnade lapporten och den spegelblanka torneträsk bakom oss. Min kropp och mina muskler längtar efter vila men mitt huvud hade nog gärna stannat kvar några dagar till och njutit utav sol, fjälltoppar och fina vyer. Dagens sista pass innan avfärd idag blev löpning till trollsjön! Ett pass som till en början såg lite trist ut eftersom moln och gråväder täckte himlen men som sedan förändrades till ett vackert vykort med gröna ängssluttningar och klippiga stenar som belystes med solstrålar genom molntäcket som kom fram lagom tills vi var framme vid trollsjön. Helt klart energigivande träning!

Förrutom att vi i Piteå Elit haft läger så har även norrbottens juniorer haft läger där med oss. Vi har genomfört passen tillsammans och haft lite olika aktiviteter ihop. Det har varit givande och det är kul att se att så många juniorer är på väg framåt och är träningsvilliga. Imponerande att de orkat med dessa tuffa dagar i Abisko. Passen har varit både långa och tuffa så norrbottnisk skidåkning ser ljus ut om de fortsätter i denna takt!

Kommer lägga upp lite bilder från passen så kan ni också få uppleva lite av fjällvärlden! Men först så väntar nästa tvätt att få åka in i tvätten! :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt