jun292011

Mot Abisko!

Skrivet av Mia klockan 21:18

Imorgon är det dags för läger igen och nu bär det av mot fjällvärden och Abisko! Det är andra lägret med ny klubben och det ska bli kul att få åka iväg igen mot nya inspirerande och tuffa pass i en härlig fjällterräng! Så idag har jag spenderat dagen hemma med en skön vilodag i riktigt varmt och skönt sommarväder! Jag hoppas på att värmen och solen följer med oss upp till fjällen men det är lika bra att packa ner både regnkläder, vintermössa och vantar för man vet aldrig när det börjar snöa igen ;) Fjällvädret kan slå om och man vet aldrig vad som väntar bakom nästa fjälltopp!

Annars så har dagarna här hemma efter torsbylägret har varit ganska lugna, lagom med träning och lite hemmahäng så nu känner jag mig redo för en hård träningsvecka igen. Har blivit ganska många pass med löpning efter Torsby eftersom jag fick en liten överansträngning i min armbåge men nu så har den fått vila och förhoppningsvis är den repad och redo till den kommande veckan i Abisko, och skulle den fortsätta tjorva så är det ju tur att man befinner sig i en perfekt miljö för fina och långa löppass :)

Dags för lite kvällsfika innan de sista grejerna ska ner i väskan! Hejsvejs![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2011-06-30 06:27:01

Najs. Hoppas på finfint väder och att insekterna hållervsig på avstånd! KramKommentarer är stängt