jun252011

Home sweet home!

Skrivet av Mia klockan 17:53

Bilturen upp från Umeå tog sin lilla tid men tillslut kom jag fram och nu har jag hunnit andas ut här hemma i byn igen. Grejerna är uppackade och igår firades midsommar med sommarens första grillning. Det blev riktigt gott! Till kvällen fick vi även lite finbesök från storstan, min kompis Anna och hennes pappa Bengt! 

Jag har haft två stycken vilodagar efter lägret i Torsby, allt för att känna mig fräsch och återhämtad innan jag börjar om med mera träning. Så idag, fulladdad, snörade jag på mig löpardojjerna och körde ett löppas på fm med lite spänsthopp inbakat i passet. Det gick fint men var en aning seg innan mina ben kom igång! Dessa mygg och bromsar hann jag också få besök av under passet så jag tackar för det välkomnandet! Usch och fy! Men det är nog bara att vänja sig om jag ska klara av dessa veckor här hemma med träning i skogen! Och som avslutning på denna dag körde jag ett styrkepass på "hulkis" och det namnet säger ju allt! Hulken here I come! ;) Haha, man kan ju alltid drömma, eller hur?! :) Imorgon blir det mera träning och om jag inte minns helt fel så står det ett intervallpass på schemat så nu ska jag vila upp mig med lite soffhäng :)

Ha en bra kväll!



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt