jun222011

Jitterbugg och sista snurret!

Skrivet av Mia klockan 14:44

Nu är lägret avslutat för denna gång och efter ett långpass på förrmiddagen med snurr i tunneln och sedan löpning utomhus så känner man sig ganska redo för att åka hem och få vila någon dag. Igår fick vi även en rolig och lite annorlunda upplevelse när vi fick dansa lite jitterbugg med Färjestads hokeylag, som var här och hade tema glädje! Det är inte något som man gör varje dag och även om det var svårt att hinna hänga med i steg och takt ibland så fick vi nog alla oss ett gott skratt och lite ny energi och glädje att ta med oss hem! Längtar redan till nästa läger i början på augusti då vi ska köra fartvecka i Östersund. Men först ska det tillbringas lite tid hemma i byn för imorgon packas väskan om och jag tar bilen upp mot mygg och knott!

Snart dags att promenera bort till flygplatsen och flyga mot Arlanda och sedan vidare mot Umeå! Glad midsommar på er!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt