jun192011

Snurr, snurr i tunneln!

Skrivet av Mia klockan 11:25

Dag två här i Torsby har påbörjats och första passet för dagen är avklarat. Det blev ytterligare några varv i tunneln på skidor och även om man kan tycka att vi inte är helt hundra i huvudet som utsätter oss för detta så måste jag erkänna att det är en speciell känsla att kunna få komma på snö så här i sommartider. Det är ju trots allt på snö vi ska åka snabbt och prestera och då gäller det att ta till vara på dessa skidpass där snurrandet kan tyckas långtråkigt...Men med lite olika fokus under passet så går tiden förvånansvärt fort :)

Det är dessutom otroligt skönt att få vara igång med tränigen igen och även om jag inte kör lika långa pass så här i början efter min lilla förkylning som de andra så är det roligt att vara på läger och få känna gemenskapen med laget igen! Kroppen börjar bli piggare för varje pass som går och i eftermiddag kommer vi köra ett löppass med A2/A3 intervaller. Då kommer jag få svettas extra mycket men det ska bli skönt att få plåga kroppen igen!

Nu är det lunchtime, massage och sedan lite vila innan det är dags att springa ut i löpspåret här i Torsby![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt