jun172011

Torby nästa!

Skrivet av Mia klockan 13:49

Tre dagar med lätt träning är förbi och nu får jag äntligen dra med mig min väska och mina skidor ner till Torsby för att ansluta till resten av gänget med Team 2015- och A-lags tjejerna! Har inte fått något bakslag av den träning jag har gjort här hemma så nu känner jag mig säker och 100 % redo för att komma ner och träffa de andra och inleda ett läger. Men det kommer dock inte att bli lika hårt för mig eftersom prio ett för mig just nu är att komma igång utan att bli sjuk igen så därför måste jag vara på min vakt och inte tokköra från början! Så roligt det ska bli att få träffa alla igen och äntligen få känna på lägerrutinerna!

Dags att fixa det sista innan jag drar iväg! Hejdå Umeå och Hej Torsby! :)

 Ska bli skönt att få känna lite snö under skidorna och varva runt i tunneln som en hamster i sitt hjul![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt