jun132011

Snor och elände...

Skrivet av Mia klockan 11:58

Jag kan då säga att jag inte fått den bästa starten på detta nya träningsår och mina tankar om en bra start med nya tag och nya inspirationspass för att försöka bli bättre, snabbare och starkare får vänta på sig ytterligare. Det är nu tredje svängen med förkylning för mig och fortsätter det i denna takt så kommer jag nog slå rekord i sjukdagar! Efter ett roligt läger i Piteå där jag fick fina pass och en bra start för att äntligen få börja sommarträningen på riktigt igen så kommer denna sjukdom som ett slag i ansiktet än en gång. Men för att lyfta fram de positiva sakerna istället för att fokusera på det negativa (som det lätt blir att man gör) så får jag än en gång träna mitt tålamod i denna sport! Och ju mer jag tänker på vad denna sjukdom kan ge mig i erfarenhet istället för att fokusera på vad jag missar så kanske det också tillslut kan bli verklighet. Det sägs ju att man blir bra på det man tränar och eftersom jag nu inte kan träna "timmar" i skogen eller på vägen med rullisarna under fötterna så får jag bedriva min träning inne i huvudet och bygga upp mitt tålamod så högt att det blir omöjligt att bryta ner :)

För att ta fram fler positiva saker istället för de negativa, när jag ändå håller på ;) så har ju vädret varit underbart bra under dessa dagar som jag varit sjuk. Jag har kunnat njuta av den härliga sommarvärmen med picknik-lunch vid älven med fina kompisar, lite shopping och för att fördriva tiden lite extra testat på lite nya recept på kakor och brödbak. Jag har helt enkelt fått testa på att vara en livsnjutare på heltid ;) Snorigheten börjar bli bättre och jag hoppas och tror på att det andra lägret med laget som börjar på torsdag inte ska vara i fara. Det kommer bli ett läger tillsammans med A-lagets tejer och vi tjejer i U-laget. Så tunneln i Torsby kommer nog att ljuda av tjejtjatter! Så nu håller jag tummarna på att jag ska bli FRISK och redo för Torsby och träningsterrängen där![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


jjlm

Kommenterat av jjlm Sweden - 2011-06-14 22:05:51

Stackars dig! Hoppas att du blir frisk snart så att du kan åka på lägret.Kommentarer är stängt