jun072011

I Umeå efter en rolig långhelg i Piteå!

Skrivet av Mia klockan 13:04

Då var det första klubblägret slut och jag är nu tillbaka i Umeå igen. Denna dag är det vilodag på schemat och det känns välbehövligt efter dagar med 4-5 timmars träning i Piteå terrängen. Så idag har jag inge speciella planer mer än att jag håller på att tvätta alla kläder som blivit lite små äckliga efter myrvatten, svett och säkert någon utspilld droppe energidryck på dem. Men vad är inte dessa kläder till för om inte annat än detta!

Solen och sommarvärmen håller sig kvar så det kanske är läge att bege sig ut och försöka få bort de fina t-shirt ränderna på armarna som kommit fram under träningspassen. Men nu närmast blir det lunch med syrran hemma hos mig! Ska bli gott och servicen kan jag inte klaga på när hon kommer hit med färdiglagad mat :) Ibland är det inte så dåligt att vara yngst och få bli lite bortskämd ;)

Njut av sol och värme![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt