jun052011

Piteå och första brännan!

Skrivet av Mia klockan 21:24

Första lägerdagarna här i Piteå har varit riktigt bra med bra väder och fina pass.! Vi har kört långpass, stakrace på löparbana, åkt rullskidor och varit på myr, så de flesta träningsformerna har vi fått med oss här i Piteå. Känns skönt att äntligen ha fått starta upp träningen på riktigt igen! Imorgon är det sista lägerdagen, RK på fm och sedan ett styrke/löppass på em innan det är dags att packa in i bilen och åka ner till Umeå igen för att ladda om till första lägret med Team 2015 i Torsby som börjar den 16 Juni. Detta har ju även varit min första träff med klubben och det har varit bra och roligt att få träffa alla klubbkompisarna, ledare och klubborganisationen. Så nu vet man lite mer om hur allt är uppbyggt och hur de tänker kring alla delar som ska fungera och finnas med för en bra verksamhet och organisation! En givande långhelg med soligt och bra väder som gett en kanske inte så fin t-shirt bränna :)

Snart är det dax för kvällsfika! Och sen väntar sängen för nu börjar ögonlocken bli ganska tunga! Gonatt och sov gott![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt