jun012011

Rullintervaller i regn och stakpass i sol!

Skrivet av Mia klockan 19:34

Morgonen var inte så ljus och fin, 9 grader och regn, men det är tur man inte är gjord av socker! Jag körde första intervallpasset idag på skejtrullisarna för denna sommar och dessutom första efter sjukdomsdagarna. Rödtjärnsbacken fick se sig besegrad några gånger då jag kämpade mig uppför och tog meter för meter upp till toppen. Känslan var inte den bästa men jag fick jobba hårt och efteråt kunde jag känna mig nöjd av att jag klarade av det och kämpade mig igenom dessa minuter av mjölksyra, hyperventilering och regndroppar! När jag kom tillbaka så blev IKSU-lunchen med Sofie och Elin extra god och det är sällan man kan njuta av att få sitta ner och bara ta det lungt som efter ett hårt pass! Men dagen slutade inte där utan efter lunchen så hann jag hem för att vila lite grann innan det var dags att byta om för dagens andra pass och efter regn kommer sol! Så lite sommarkänsla fick man allt idag trots den regniga starten på dagen. Dessutom blev stakpasset extra roligt eftersom jag fick sällskap av Charlotte som är här och hälsar på sin syster som tar examen. Eftermiddagen rundade alltså av min träningsdag riktigt bra!

Just nu tvättar jag för fullt och snart ska väskan packas för imorgon bär det av till Piteå på läger tillsammas med min nya klubb! Spännade ska det bli och jag ser också fram emot att få starta upp träningen ordentligt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


jjlm

Kommenterat av jjlm Sweden - 2011-06-03 18:19:54

Ha det så bra i Piteå och hoppas att ni får lite sommarvärme ni oxå!Kommentarer är stängt