maj302011

Vilodagsstädning!

Skrivet av Mia klockan 11:06

Med tre dagars träning efter sjukdom så är det dags för en vilodag och idag så var det skönt att få sova ut och kliva upp när jag var nog pigg för det. Träningvärken från igår blev inte så hemsk som jag befarade så hade inga problem med att ta mig upp ur sängen! En alldeles lagom stelhet i kroppen har jag, vilket är en skön känsla eftersom man då känner att man fått röra på kroppen så som den är van vid att göra!

Idag blir det nog en städ- och tvättdag. Låter kanske inte så roligt men lika bra att passa på när man har tid för det. Jag kommer ju att åka på läger till Piteå den 2-6 juni så det gäller ju att ha lite rena kläder att packa ner i väskan. Ska bli spännade att få uppleva hur det är att vara Piteåkare och dessutom träffa de andra åkarna i klubben! Har dessutom aldrig tränat så mycket i Piteå så även det kommer bli spännande att se vad det bjuds på i träningsväg!

Nu ska jag skruva upp volymen på spotify och börja städa upp damråttorna under sängen! :) Lika bra att börja så man hinner njuta av vilodagen på em/kvällen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt