maj292011

En bit efter Tavelsjöleden!

Skrivet av Mia klockan 11:59

Även om det denna morgon var jobbigt att ta sig upp ur sängen och man helst av allt egentligen skulle vilja ligga kvar och sova ett par timmar till så var det ändå värt att kliva upp och få bege sig ut i det småregniga vädret. Passet idag blev ett löppass tillsammas med Linda som igen visade mig en ny träningsrunda. Vi sprang efter en led som heter Tavelsjöleden och det var en fin stig i skogen och efter ca 1 timme kom vi fram till en stuga (kommer inte ihåg vad den heter nu) men det var iallafall en väldigt fin utsikt över Umeå därifrån!

Mina ben är nu lite möra efter löpturen och det känns att musklerna är en aning ovana vid träning igen, men som tur är blir det nog bara bättre bara jag får några pass i kroppen så man hinner vänja sig vid träningsbelastningen igen. I eftermiddag blir det ett besök på IKSU för att ge musklerna lite mera träningsvärk genom några sköna styrkeövningar! Så imorgon kanske det inte är tröttheten som vill hålla mig kvar i sängen utan oförmågan att kunna ta mig upp och röra mina ben och armar! :) [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt