maj282011

Dags för lite uppdatering igen..!

Skrivet av Mia klockan 16:05

Var ett tag sen sist jag uppdaterade här med något inlägg, men nu är det dags igen! Detta träningsår har väl inte börjat som jag hade hoppats på, men nu när förkylningarna och studierna är bortgjorda hoppas jag på att sommaren ska bli bra! Denna vecka skulle jag egentligen vara på det första lägret med Team 2015 i Sundsvall men eftersom en ond hals satte stopp för det fick jag snällt stanna hemma och kurrera mig. Men med dagar fulla av tid utan träning har jag istället kunnat fokusera på de sista uppgifterna i skolan och haft tid till att göra bort dem så att mitt sommarlov kan börja!

Idag var jag ute på mitt andra pass och även om känslan inte är den bästa så här efter vårens vila och förkylningar så var det ändå skönt att få vara ute och röra på sig igen! Jag körde ett stakpass tillsammans med Linda, som tävlar för IFK Umeå, och hon visade mig en ny runda som man kan köra. Det var roligt med en ny väg och nya vyer och även om jag bott här i Umeå sen i höstas har jag inte hunnit med att utforksa alla vägar och träningrundor som finns, så det blev ett spännade pass! Som avslutning på den fina starten på dagen cyklade vi sedan ner till stan och åt en god lunch tillsammans med några andra kompisar nere på Göteborg. Supersmarrig lasagne åt jag och glassarna som severades där blev man imponerad av! Så en solig- och varmdag kommer jag säkert att besöka det stället igen!

Hoppas helgen avrit bra och fortsätter att vara det!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt