maj022011

Våren är firad och det är dags för förändring!

Skrivet av Mia klockan 11:48

Pressmeddelandet från Piteå Elit har nu gått ut där det meddelas att jag byter klubb från IFK Tärendö. Detta beslut tog jag efter många tankar fram och tillbaka men tillslut övervägde Piteå Elit. Jag har haft många fina år i IFK Tärendö där jag fått en otroligt bra stöttning i min satsning och det är jag väldigt tacksam över, så TACK IFK Tärendö! Men jag måste nu se till mitt bästa och vad som känns bäst för mig. Jag tror att förändring och miljöombyte kan vara ett bra sätt för att jag ska fortsatta utvecklas och ta ytterligare ett kliv framåt till att att bli en etablerad världscupsåkare och förhoppningsvis ta det sista steget in i ett A-lag. En mer stimulerande miljö ute på de nationella tävlingarna var det som övervägde mest i mitt beslut eftersom det inte alltid är så kul att vara ensam ute på sverige tävlingarna då Charlotte befinner sig ute på världscupstävlingar större delen av säsongen. Vi befinner oss i olika situationer och för att jag ska känna att jag gjort allt jag kan för att försöka nå dit jag med så är beslutet att byta klubb det rätta för mig.

Det känns givetvis tråkigt att lämna Tärendö som klubb eftersom jag har haft en bra tid där med många fina minnen och kännt ett otroligt stort stöd från hela byn! Men eftersom jag känner att ett nytt steg måste tas så ser jag fram emot en spännande tid hos Piteå Elit![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Lennart

Kommenterat av Lennart Sweden - 2011-05-08 19:26:52

Jag tycker du gör rätt som går till Piteå Elit. Det måste finnas träningskompisar för att få rätt motivation. Lycka till med satsningen. Trevlig hemsida förresten!Kommentarer är stängt