apr262011

Nya tider!

Skrivet av Mia klockan 20:03

Då var påsken redan förbi och jag är tillbaka i Umeå igen efter fina och soliga dagar hemma! Det var inte mycket snö kvar men vi utnyttjade det som fanns kvar med att åka ner på sjön med mammas gamla lynx 250 för att pimla, grilla & sola! Vi hade tur att gamskotern startade även i år så vi fick njuta av lite skoterlukt även denna vår! 

Igår startade det nya träningsåret och nu är det dags att börja trappa upp träningen igen! Tiden går fort och tiden för vila och avkoppling ska snart börja bytas ut mot fokusering och svettiga dagar vilket ska bli kul! Nu får man börja träna upp sig igen och testa på saker som man vill förändra eller bara behålla för att det är bra. Det blir spännade att se vad detta tränings och tävlingsår kommer att erbjuda!

Men imorgon är det studier som gäller, för då startar jag dagen med en gruppträff där vi ska förbereda oss för att visa hur man mäter ledfunktionen i höftleden och sedan efter lunch fortsätter det med massage, där vi ska få lära oss hur vi ska massera armarna. Så imorgon blir det en lärorik dag att se fram emot!

Här kommer lite bilder från påsken..

Fiskekillen Elijas väntar på napp!

Mammas gammelskoter :)

Elijas visar upp stor abborren som mamma fick på kroken

Melvin redo för lite skoteråkning

Och Melvin vill åka mera skoter!

Jag bättrar på brännan :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt