apr212011

Glad Påsk!

Skrivet av Mia klockan 18:23

Skärtorsdag idag och påsken är här! Jag har några dagars "egna studier" på schemat, vilket betyder påsklov! Så imorgon kommer jag åka upp till byn och förhoppningsvis få några fina dagar hemma med familjen! Kanske hinner jag med något fint skidpass för här i Umeå börjar det gå mot sommar och det har redan börjat blomma ut lite blommor här och där.

Jag börjar nu komma in i skolvardagen här i Umeå och tränar lite smått när jag känner för det. Mest styrka och löpning men i veckan testade jag på spinning här på IKSU och det var riktigt kul och mina ben blev väldigt trötta! Men det var skönt att få känna lite syra och pulserade blod i kroppen igen! Sedan så har jag vart på min första allsvenska damfotbollsmatch och det var både spännande och roligt! Det blev 2-1 till Umeå IK som segrade över Djurgården. Vi fick även en liten föreställning av team Lisa från körslaget som kickade igång stämningen på läktaren när de tog ton och sjöng sina låtar!

I denna viloperiod utvärderar vi också vår tränings- och tävlingssäsong så i veckan har jag försökt hitta nya idéer och nya lärdomar som jag kan ta med mig till den nya säsongen som sakta men säkert börjar att ta form. Men ännu är vilan inte helt slut utan vi får njuta ännu ett tag så att man verkligen är på topp fysiskt och psykiskt när de tuffa passen drar igång! I veckan fick jag även veta att jag är fortsatt uttagen i team 2015 så nu börjar det klia lite i kroppen och man vill att sommaren och träninsglägrerna ska dra igång!  

Dags att packa väskan för hemfärden imorgon!

ha det bra och GLAD PÅSK!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt