apr112011

Säsongen över för denna gång!

Skrivet av Mia klockan 11:30

Nu är jag hemma igen efter helgens säsongsavslutning i Bruksvallarna! Men jag hade hoppast på ett bättre avslut än vad det blev. Jag fick jobba hela tiden för att inte tappa utför och det var väldigt jobbigt så det blev ett lopp där huvudet fick jobba mentalt för att inte ge upp helt. Men så är det ibland med denna idrott och det är inte alltid så lätt att pricka rätt i vallning och även om jag hade haft bäst glid av alla så vet jag inte om det skulle slutat bättre! Det är sådant som man inte kan veta och det är bara att blicka framåt! Kvällen blev i alla fall lyckad och det var kul att få avsluta denna säsong med alla skidåkare där dansskorna var utbytta mot pjäxor och tävlingsdräckten nerpackad i väskan :)

Idag är det en superfin dag med sol och varmgrader och vårkänslorna börjar nästan bli utbytta till sommarkänslor. Det hade vart trevligt att kunna utnyttja denna fina dag utomhus men imorgon är det tenta dags så jag får helt enkelt hoppas på att det kommer fler dagar som idag som jag kan utnyttja till fullo istället för att sitta med näsan i studieböckerna och försöka förstå hur vinklar och krafter fungerar på våra kroppar! Så nu är det dags att återgå till räkneexemplerna! Wish me luck![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt