apr062011

Det börjar dra ihop sig!

Skrivet av Mia klockan 20:54

Snart är det inte länge kvar av denna tävlingssäsong! På lördag går starten till SM 3-milen i bruksvallarna så på fredag åker jag ner dit och laddar upp inför starten. Det ska bli kul och ser fram emot att få tävla igen men samtidigt ska det bli skönt att få avsluta denna säsong och koppla av och låta skidåkningen vila ett tag både från huvudet och kroppen, allt för att ladda om batterierna inför det som komma skall!

Idag körde jag sista intervallpasset inför tävlingen och säkert sista intervallerna på några veckor framöver. Det var ganska blöta spår och jag fick jobba för varje meter, men det blev ett bra pass och nu får jag hoppas på att jag väckt igång lite form inför lördag. Annars så går dagarna i ett igen, med skola och träning! Jag är inte så van detta liv ännu efter en vinter med studieuppehåll men idag började vi en massagekurs så hela eftermiddagen har jag fått och gett massa ryggmassage, vilket inte var helt fel!

Dagen imorgon kommer nog att gå i ett eftersom kläder måste tvättas, väskan packas, träning köras och sedan hoppas jag hinna med lite biomekanik plugg! Men sedan får jag åka iväg på ett roligt helgäventyr i den jämtlänska fjällvärlden![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt