mar302011

Parstaffett!

Skrivet av Mia klockan 20:44

Kvällens träning med skiduniversitetet här i Umeå kördes på Nydala spåren där vi var ett taggat gäng redo för att dela in oss två och två och köra en parstafett som intervall träning. Vi var 4 st tjejlag och killarna var något fler. Det var roligt och med en fin kvällssol lysandes på oss blev passet riktigt bra! Bra sparring och tuffa intervaller med tajta kurvor där vi fick använda oss av våra vassa armbågar för att träna på att behålla och ta positioner, både i kurvor och utefter en tajt bana! Så nu sitter jag och fikar ett gott kvällsfika och snart börjar grey´s så det ska bli skönt att inta soffläge efter kvällens pass och dagens skolstudier! Lite bilder från passet kommer här..

Samling för start och lagindelning

Lite åkning mellan racen!

Linn är redo för start!

Lisa tränar på målgester![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt