mar282011

Första skoldan!

Skrivet av Mia klockan 15:51

Idag hade vi introduktion på den nya kursen som jag kommer att börja läsa nu i vår och det är full fart redan från imorgon då vi ska börja räkna lite biomekanik. Krafter och vinklar på kroppens rörelser, så jag hoppas att matten inte helt har försvunnit ur mitt minne utan att jag med lite repetition kan komma ihåg hur man räknar ut talen igen! Liote längre fram i kursen ska vi börja med massage och funktionsanalyser så det kommer bli kul att få lära sig lite praktiska saker som vi sedan kommer att behöva jobba med som färdiga sjukgymnaster! Spännade, intressant och förhoppningsvis mycket givande!

Superfint solväder har vi här i Umeå idag så cykel färden till och från skolan idag var härlig! Skönt även med en vilodag idag och sovmorgonen som jag fick denna morgon var även den guld värd! Förshoppningsvis kommer jag orka med denna veckas chockstart i skolan nu![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt