mar272011

Team Sportia Cup avgjord!

Skrivet av Mia klockan 20:31

När klockan ringde på morgonen så hade det inte varit helt fel att ta tillbaka den där timmen som klockan ställdes fram till under natten och få en timmes extra sömn istället. Men nu är det sommartid och det är bara att vänja sig! Efter att man orkat upp ur sängen så sprang jag och Charlotte ut på en liten morgonjogg för att väcka kroppen inför dagens tävling, efter det fick vi en god frukost och sedan packade vi ihop grejerna för avfärd mot stadion och den sista etappen av denna säsongs team sportia cup, jaktstart på 10 km fristil! Jag kände mig väldigt seg till en början när jag värmde upp men efter några fartdrag började jag vakna till liv och sedan under tävlingen så gick det bra. Det var kul att åka ut och jaga och när man känner att man plockar in på de framför så får man lite extra energi och man kämpar lite extra. Vi blev en klunga på 5 st åkare (jag, Lina Korsgren, Sofia Bleckur, Magdalena Pajala och Jennie Öberg) in på sista varvet och när det började dra ihop sig mot mål gjorde Lina och Magda en stöt och försökte gå sig loss och de lyckades skaka av sig mig och Jennie. Så in mot mål fick jag och Jennie spurta om 9:e och 10:e platsen, där jag lyckades knipa åt mig 9:e platsen! Det blev en bra dag i spåret och det känns bra att få med sig en bra känsla igen efter ett tag med en seg kropp. Och extra roligt var det att det blev trippelt norrbotten i total cupen, Jennie vann, Charlotte två och jag trea!

Säsongen börjar lida mot sitt slut och det även mitt studieuppehåll som jag haft under vinterns tävlingssäsong för imorgon är det skolstart igen! Jag hoppas att det kommer gå bra och att man snabbt hittar tillbaka in i skolböckernas värld :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt