mar252011

Tävlingarna igång här i Piteå!

Skrivet av Mia klockan 20:57

Idag har tävlingarna här i Piteå startat och vi åkte en prolog idag på 3,75 km i klassiskt stil. Det var tufft och syran gjorde både ben och armar nästan bortdomnade. Det är en ganska speciell distans att åka för det är kort men samtidigt långt. Det gäller att inte gå sig alltför stum i början av loppet för man ska ändå orka in i mål och den sista biten in mot mål kan kännas väldigt lång, det kan jag lova!

Loppet för mig gick inte så där jättebra idag, slutade på en 15:e plats. Men jag åkte det jag hade idag och försökte att kämpa men farten låg på samma växel och när jag försökte  öka så blev jag alldeles för stum i kroppen. Men det positiva är att det är ganska tajt uppåt i resultatlistan så på söndag blir det att jaga och försöka plocka några placeringar! Och imorgon är det ju även en staffett på shemat och den ska bli riktigt kul att få åka. Jag hoppas att jag fick ånga igång kroppen idag så jag kan få till ett bra lopp imorgon och kanske få en bättre känsla med mig än vad jag fick idag! Snart dags för kvällsfika och sedan ska det bli skönt att få krypa ner i sängen efter en tuff dag i spåret![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt