mar212011

Träningsvärk!

Skrivet av Mia klockan 13:48

Aj,aj och åter aj! Träningsvärk är inte att leka med :) Fick ett härligt uppvakanade idag när jag skulle ta mig upp ur sängen. Ryggen, magen, axlarna och armarna gjorde ont och varje rörelse gjorde mig påmind om gårdagens race så planen för dagens träning fick justeras lite grann eftersom min överkropp är helt slut. Det fick bli ett lungt sköljarpass på skejtskidorna istället för ett gympass som säkerligen skulle ge mig ytterligare smärta i varje rörelse jag gör! Jag kände mig rätt mör i kroppen på de första minutrarna på passet och det var lite frestande att åka tillbaka till sängen och vila resten av dagen! Men när jag åkt ett tag och kroppen börjat komma igång så var det ganska behagligt att få röra på sig och få lite genomströmning i kroppen så jag tror det var ett bra beslut att stanna kvar i spåret med skidorna på!

Idag kommer min mamma, syster och hennes två barn och hälsar på här i Umeå. Det ska bli kul att få träffa dem och få några roliga dagar med dem innan jag åker vidare mot Piteå-tävlingarna!

Busungarna Julia & Jakob! Snart är det full rulle här i Umeå :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt