mar192011

Fyllda depåer!

Skrivet av Mia klockan 22:45

Sitter och fyller på det sista inför morgondagens långlopp på 40 km med lite gott kvällsfika. Yoghurt tallrik med musli och en skinksmörgås, börjar bli ganska mätt men jag tror att varje liten energibit kan behövas till imorgon! Mina skidor och väska står redo vid dörren så det enda jag behöver göra är att vakana imorgon och se till att jag får på mig min tävlingsdräkt, då ska jag nog ha det mesta under kontroll :)

Har haft en vilodag idag och det var skönt att få en sovmorgon, men sedan har dagen gått i ett. Städat lägenheten, tvättat och tillsist vallat mina skidor inför imorgon. Det blir spännade att se ifall jag lyckats med vallatipsen från Per-Erik Kalla och om inte så ska jag nog inte satsa på en karriär som vallare ;)

Dags att sova så jag är utvilad inför alla kilometer som ska avverkas på tjejmila tävlingen mellan Botsmark och Robertsfors! Mitt livs längsta lopp hittils i karriären och är spänd på hur det kommer att sluta! God natt och hoppas ni får en bra söndag imorgon![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt