mar162011

Halv åtta hos mig..

Skrivet av Mia klockan 19:38

På tv:n visas halv åtta hos mig och vad passar inte bättre än att få koppla av framför ett lättsamt program efter en dag med två träningspass. Började dagen med tuffa skate intervaller tillsammans med Lisa och Linn. Vi sparrade varandra bra och fick till ett riktigt bra pass! Benen fick känna på mjölksyra ännu en gång och jag tror nog att det är därför jag är så trött ikväll!

Det var lite segt att orka ta sig ut på ännu ett pass efter lunchvilan men tog hjälp av en kopp kaffe! Det var det värt för väl ute i spåret sken solen och att få skölja ur musklerna med ett lungt pass i ett sådant fint väder är ganska oslagbart! Det blev lite bråda tider efter passet för ville hinna hem och titta på Slottssprinten i Stockholm så när jag kom innanför dörren var det bara att hoppa i duschen, på med kläder och sedan brassa iväg med bilen till syrran för att där tillsammans med henne heja på alla duktiga svenska åkare! Det var kul att se deras fighter i spåret och det blir nog minst lika roligt att följa dem i Falun till helgen då sista rycket för världscupen avgörs! Hade vart kul att själv få vara med och tävla men jag hoppas att jag kan åka fort nästa helg när team sportia cup och SM staffetten avgörs i Piteå!

Kvällen kommer fortsätta med ryggläge framör tv:n för kl:21 är det säsongspremiär av Grey´s Anatomy och det får man inte missa! Hoppas eran kväll också bjuder på något kul![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt