feb282011

En vilodag med VM på schemat!

Skrivet av Mia klockan 20:42

Efter den sista tävlingen igår var det skönt att få påbörja resan hem mot Sverige igen! Men innan det var dags att sätta sig på bussen från Keuruu och mot flygplatsen hann vi bänka oss framför tv:n med finsksvenska komentatorer som fann härliga uttryck att beskriva den spännande upplösningen av VM dubbeljakten som avgjordes ígår. Och med det norska scandcup åkarna sittandes tillsammans med oss blev det en ganska hög stämning! Hejaropen varierades mellan norska och svenska beroende på vilket land som låg i tät och när det väl drog ihop sig till slutspurt hördes både norska och svenska röster som försökte hjälpa till i spåret på holmenkollens skidstadion. Tyvärr fick norskarna jubla mest men det var häftigt att se den offensiva åkningen som de svenska herrarna gjorde och ser fram emot resten av distanserna på VM!

Tävlingen igår för min del kändes lite bättre än de tidigare distanserna, kunde pressa mig lite mera samtidigt som det svarade mer i kroppen. Skönt att få avsluta med en bättre känsla i kroppen än vad som visade sig på fredagens sprint och lördagens klassiska 10 km lopp. Så kanske kan jag få tillbaka den härliga känsla jag hade i åkningen i början på säsongen när de sista tävlingarna för säsongen ska avgöras i Piteå och till sist i Bruksvallarna! 

Dagens vilodag gav en rejäl omgång motivation, tänk att kunna åka skidor så fort! Det vore häftigt! Att få se Marit ta sitt 3:e GULD på damernas 10 km klassiska lopp gjorde vilan i soffan värd varenda minut! Vilken fight det var om medaljerna! Och ska bli spännade att se de svenska damerna i staffetten och den avslutande 3 milen, tror att det kommer vara hungriga tjejer som ger sig ut i spåret i jakten på medaljerna![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt