feb262011

Time to get some speed!

Skrivet av Mia klockan 19:42

Tävlingen idag var ingen höjdare, eller det var en bra tävling men tyvärr så vill det inte gå så jätte fort när jag åker. Går bra att hålla ett tempo men när jag vill öka och trycka på så säger det stopp! Men så är det väl när inte formen finns där riktigt. 

I morgon tänker jag i alla fall gå ut offensivt och försöka förbättra min 20:e plats. Men det kommer bli tufft och jag har många snabba åkare framför mig. Kvällen har annars spenderats med middag, prisutdelning, möte inför i morgon. Och snart slår klockan nio vilket betyder kvällsfika! Hoppas kroppen får lite laddningsenergi utav den så att det går av bara farten i morgon! Jag ska i alla fall göra mitt bästa och sedan får vi se hur långt eller kort det räcker!

Godnatt på er alla![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt