feb262011

Tävling 2!

Skrivet av Mia klockan 10:19

Sprinten gick inte helt bra igår, 25:a i prologen och sedan kom jag 5:a i mitt heat. Kände att jag orkade hänga med i farten men hade inte orken att staka om och ta mig upp på en plats som skulle ta mig vidare i tävlingen. Lite synd för det är alltid roligt att få åka mera och inte behöva åka hem medan tävlingen fortfarande är igång. Men jag gjorde det jag kunde och igår räckte det inte längre. 

Idag är det en ny tävling och vi har just varit och ätit en andra frukost eftersom vi startar kl.14.00. Vädret är ännu mildare idag och det är perfekt tävlingsväder med -2 grader och förhoppningsvis fina spår. Så nu sitter vi återigen vid datorn och internet för att fördriva lite tid innan det är dags att klä på sig tävlingskläderna och börja förberedelserna! Vi åker 2 varv på en 5 km bana som är väldigt fin så ska bli kul att få ge sig ut i tävlingsspåret. Kanske kan kroppen vara piggare idag, men det får vi se när starten har gått! Har i alla fall fått två fina flätor av Lina Korsgren så håret kommer se snyggt ut :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt