feb252011

Sprint!

Skrivet av Mia klockan 09:48

Nu är jag på plats i Finland och redo för att tävla i den sista scandinaviska cupen för denna säsong. Det blir den första jag är med i så ska bli spännande att se hur det kan gå. Vi kom fram hit till Keuruu i onsdags och igår var vi ute i kylan och testade banor och valde ut skidor till dagens klassiska sprint. Som tur är har vädret blivit mildare och nu är det bara runt -13 grader ute och prognosen till i kväll visar -10 grader så förhoppningsvis slipper vi frysa allt för mycket! 

Prologen startar kl.15.00 och sedan går finalerna kl.17.00 så det är bara att hoppas på att jag lyckas ta mig vidare så jag får vara med när fighten mellan kvinna mot kvinna startar. Det känns i alla fall inspirerande att få tävla idag efter VM-premiären igår! Men vi har några timmar kvar att spendera innan vi får dra på oss tävlingsdräckten och åka ut i spåren! Hittills har vi hunnit med en liten uppfriskande joggingtur och nu sitter vi på rummen vid datorn och inväntar lunchen! 

Hejpa![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


mcjj

Kommenterat av mcjj Sweden - 2011-02-25 10:31:03

Lycka till!Kommentarer är stängt