feb152011

Ny sida och nya tag!

Skrivet av Mia klockan 12:31

Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera er så mycket efter hemkomsten från SM eftersom jag håller på att skaffa mig ett nytt internet och än så länge är jag utan det. Men nu sitter jag hos syrran så nu ska ni få en liten uppdatering tänkte jag!

Sista disansen på SM, 10 km K, var återingen en jobbig dag i spåret. Kroppen var trött och backarna långa och branta. Men kämpade mig in i mål och slutade på en 10.e plats. Det jag tar med mig från SM är att jag lyckades få till en bra sprinttävling och det var skönt att känna att man hänger med i den farten! Nu efter SM fick jag några dagar med bra träning men tyvärr så lyckades jag bli sjuk igen...fick halsont förra fredagen och då var det bara att skippa träningen och försöka kurrera sig i soffan istället. Otroligt nog så har denna förkylning gått fort för mig och är nu symtomfri, så imorgon blir det att hoppa in i träningskläderna för ett första pass! Skönt! Och eftersom jag blivit uttagen till den scandinaviska cupen i Finland nästa helg så känns det bra att få några dagar som jag kan försöka väcka kroppen på. Kanske kan formen visa sig igen efter dessa dagar i vila!

Nu när sidan blivit uppdaterad och ny så ska jag försöka lägga upp bilder från tävlingar, träningar och resor runt om i världen där jag befinner mig! Så håll utkik! Och givetvis ska jag fixa internet så uppdateringarna blir fler! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


mcjj

Kommenterat av mcjj Sweden - 2011-02-17 11:01:43

Skönt att du är frisk och kan träna igen. Var glad att du inte är hemma för i morse hade vi minus 36 grader...Kommentarer är stängt