feb052011

SM sprinten!

Skrivet av Mia klockan 15:26

Denna dag blev lite roligare och kroppen vaknade till allt mer för varje lopp jag fick köra. Det var kul att kunna ta sig till final idag och när man väl är där så kan allt hända. Jag fick en ganska dålig start och kom sist ut men när Lina föll fick jag en bra position ner i första backen och tyckte att jag fick en bra rygg bakom Ida i första backen. Efter sladdkurvorna och upp i sista segbackan innan upploppet och målet låg jag på en 3:e plats efter Ida och Maria. Jag försökte gå ut till höger för att få ett eget spår men Maria tog också den vägen och efetrsom hon var före mig så fick jag ta ryggen på henne istället. In mot upploppet låg jag på en 5:e plats och lyckadse inte förbättra den positionen när väl mållinjen kom! Men jag är nöjd över dagen och det känns bra att få känna att kroppen var lite mer på G idag och att jag orkade hänga med i farten!

I morgon är det redan sista distansen som ska avgöras på denna SM vecka som har gått otroligt fort! Banan är tuff inför morgondagen och det ska bli spännade och se hur man reagerar på brantbackarna efter banan. Sista rycket och det är bara att ge järnet! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

Kommentarer (3) -


Sys

Kommenterat av Sys Sweden - 2011-02-05 16:12:52

Kul! Vad roligt att se dig öka farten igen, det var ett tag sedan sist Smile
Lycka till imorgon!!!
Här river vi tapetet istället för att vara i Sundsvall och heja på dig live...
mcjj

Kommenterat av mcjj Sweden - 2011-02-06 09:43:54

Lycka till idag! Vi hejar på dig och på "kalle"!
mcjj

Kommenterat av mcjj Sweden - 2011-02-12 07:50:09

hej! va fint det blev med din nya sida! kul med lite nya foton.Kommentarer är stängt